dilluns, 15 de desembre del 2014

RESUM JORNADA 12/13 DE DESEMBRE

        De l'última jornada hem de destacar els equips de Multiesport que amb dues victòries van encetar la competició de multiesport de bàsquet amb un magnífic peu, Enhorabona!!! Però encara més a l'equip B, ja què al no ser suficients l'equip A, el  B els van tirar una maneta al seu encontre, aprofitem per fer una crida als jugadors de l'A per acodir als partits, Gràcies a TOTS!!
     També descatacar els equips alevins de vòlei que continuen progressant en una categoria que és molt molt coplicada, en quant als equips de vòlei benjamí, una disputada derrota de l'equip B i una gran victòria de l'equip A, per acabar els equips de vòlei, el cadet va jugar un partit molt seriós contra l'Oliva demostrant que si juguen concentrades són un seriós aspirant al títol.
     Els dos partits que ens queden són el benjamí de Bàsquet que no va tindre la sort de cara a la sistella ja què aquesta no va deixar entrar els tirs del nostre equip que va progressant poc a poc. I Per últim l'equip Benjamí de Futbol Sala que va arrassar al seu partit contra els primers de la lliga per 7/2 en un magnífic encontre.

ATENCIÓ, l'equip de  bàsquet Aleví/infantil jugarà el seu partit ajornat el proper dimecres 17 a les 17:30 a la pista C del poliesportiu. Arribeu amb temps per calfar!!!

Enllaç als resultats per equips:
bàsquet
Futbol Sala
Vòlei
Multiesport

Ací us deixe algunes fotos dels partits:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada