dilluns, 11 de maig del 2015

Resum jornada 8 i 9 de Maig

El divendres passat es va dur a terme la primera jornada del campionat organitzat per l'UPBàsquet Gandia, on participen tres dels notres equips de Multiesport. Jugaren els alumnes de 2n B i de primer lluitant cada partit, els nostres companys de 2n A no pogueren assitir però van donar l´oportunitat de jugar a altres companys de 1r que van fer un gran paper contra un equip un any més gran que ells. RECORDAR QUE QUEDEN DOS JORNADES D´AQUEST CAMPIONAT ELS DIVENDRES 15 I 22 DE MAIG.

El dissabte es jugaren els partits de futbol platja per saber la posició i les semifinals de volei benjamí A i B a més de la semifinal cadet A contra B. El partits de futbol platja acabaren en un bon sabor de boca amb la victòria dels nostres benjamins. En quant a les semifinals de vòlei Benjamí , hem d'estar molt contents doncs tenim un equip que lluitarà el proper dissabte pel 1r lloc i un altre pel 3r ENHORABONA!!!
    Per últim acabar amb l´enfrontarment entre l´equip de vòlei cadet A contra el B, una semifinal que pugué guanyar qualsevol dels dos equips i que van demostrar un nivell extrahordinari de les notres companyes. Al final guanyà l'equip B en un tercer set molt molt disputat.  A l'igual que les notres benjamines de vòlei, el proper dissabte, jugaran unes la final i les altres pel tercer lloc.