dimarts, 15 de gener del 2013

TREBALL BEN FET


       Resultats destacats última jornada.
Bàsquet Aleví B
       Remarcar la feina de control i joc en equip realitzat pels nostres jugador de Bàsquet aleví B, jugant contra un rival molt complicat i fort, sobretot físicament. Es van imposar al final per 11 punts, ben jugat.


Vòlei Infantil femení
Vòlei Cadet
  Les jugadores de Vòlei infantil també realitzaren una fantàstica feina, doncs perdent de 2 sets realitzaren una remuntada per acabar guanyant 3/2, ací tenim un gran exemple de superació i companyerisme i que no hi ha que tirar la tovallola fins l´última xiulada. Destacar també les magnífiques jugadores del Vòlei Cadet que estan demostrant un alt nivell de joc.

      Voldria acabar amb dos exemples d´esforç. Dos equips amb jugadors molt bons però per diverses raons no quallaven bones actuacions…. Fins a aquest cap de setmana. Aquests són l´equip de Futbol Sala Infantil, i el de Vòlei Benjamí. Primera victòria de cada equip!!!! Per part de tots els entrenadors ENHORABONA!!!! 
Vòlei Benjamí

Futbol Sala Infantil.


Tot arriba i si continueu treballant així, a més de gaudir jugant i entrenant amb amics, millorareu molt al vostre esport.

        Acomiadar-me sense oblidar als demés equips. Molt bé, continuem tots així, jugant i passant-ho d’allò més bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada